Vad ska jag rita?

Jag har älskat att rita, måla och kreera sålänge jag kan minnas. Min pappa var författare och mamma var också väldigt kreativ; Jag växte upp med att se henne sticka, sy kläder och skriva japansk kaligrafi, och jobba med sina egna hantverksprojekt. Jag blev kanske ingen fullskalig artist själv, men jag vill ändå försöka uppmuntra och inspirera dig som ställt dig frågan: Vad ska jag rita?

Här är ett antal saker du kan rita:

En svan

Börja med näbben, Fortsät med huvudet, backen och fjädrarna.

Komplettera med resten av formen och lägg till detaljerna, såsom små U-formade fjädrar på bröstet.

Ett par byxor

En kjol

Ett par skor

Sockar

Husdjur

Rita en katt

En hund

Varför inte rita en Kanin?

Eller en guldfisk?

Självklart kan du även rita en pappegojja

Trädgårdsverktyg

Rita lite olika grönsaker

Rädisa

Broccholi

Ärtstjälk

Rita en parkbänk

En anka

Rita lite olika typer av lampor