Så gör du en främling till en vän

Av:

Senast uppdaterad {källor}

När du ser en intressant person kan det vara frestande att försöka göra den till din vän. Men vad många inte vet, är hur man faktiskt kan gå till väga för att bli vän med någon man inte träffat förut, och som är en total främling. 

Det är det vi ska gå in på här. Att göra någon till sin vän innebär egentligen bara att man behöver se till att man träffas, finna gemensamtintresse och fortsätta att hålla kontakten från båda håll. Låt oss nu titta närmare på hur det kan gå till att träffa en ny intressant vän.

Se till att du får träffa den du kanske vill bli vän med

Använd kroppsspråk som skapar en avspänd och trevlig stämning samtidigt som det ger dig chansen att visa din bästa sida utan att verka påträngande. Att behålla lugnet och ett trevligt kroppspårk som sänder ut rätt energi är helt avgörande.

Om någon gör dig en tjänst kommer personen omedelbart att tycka om dig lite mer.

Smicker och komplimanger i lagom dos fungerar bättre än man kan tro.

Se om det finns ett gemensamt intresse.

Att den andra personen inte har ett ömsesidigt intresse direkt kan bero på många saker. Det flesta av oss går inte runt och tänker att alla som ser intressanta ut ska bli våra nya vänner. För att få kontakt med en ny person är därför det bästa sättet, efter att ni hälsat, att se om det finns gemensamma intressepunkter som ni kan samtala om. 

Lämna en kommentar