spot_img

Hur man sover med någon

När det kommer till att ligga med någon är det mycket som kan gå snett, men vi litar på att du har det under kontroll. Den här artikeln handlar om hur du faktiskt sover med någon, vilket många gånger kan vara mycket mer besvärligt.

Problem nummer ett: Personen snarkar så irriterande att du funderar på att ladda ner tinder igen

Snabblösningen:

Föreställ dig ljudet av vågorna på en paradfisstrand långt borta, medan du hör dni sovkamrats in och ut andningar.  Även om du inte förstod det tidigare, så är det precis detta som som dina överprisade yoga-klasser förberett dig på.

Om det ändå inte hjälper:

Sök upp en specialist, kanske är det även ett hälsorelaterat problem för din partner? Det är nog bäst att kolla upp detta innan du spränger kassan på diverse noise-canceling lurar eller vitt brus appar.

Problem nummer två: Deras klängighet på natten får dina armar och ben att somna, medan du ligger klarvaken

Snabblösningen:

Om din älskling inte kan låta bli dig under natten alls, varenda natt, kom ihåg att, det är (1) ganska gulligt, och (2) hela din kropp måste kanske inte vara med i leken trots allt. Förklara gärna innan ni somnar, att du föredrar om ni bara håller handen.

Om det ändå inte hjälper:

Möt din nya bästa kompis, kroppskudden. Ge den till din partner att gosa mot när de håller på att somna, så har dom något att lägga armarna om som inte, är du är helt enkelt. Ibland är det underbart med lite frihet.

Problem nummer tre: Du dejtar en levande kamin

Snabblösningen:

Det kan låta konstigt men detta funkar:

Se till att få in din partner i en riktigt ångfylld dusch före läggdags, för det kommer lugna båda era kroppar ordentligt inför natten. Du kan okcså sova med ettt fönstr öppet eller ha på en fläkt för att optimera era ZZzz…

Om det ändå inte hjälper:

Är det så att el-räkningen gräver i budgeten, beställ några lakan eller pyjamasar gjorde av material som andas ordentligt. Polyster och ryon är material som håller fukten (alltså svetten) på avstånd.

 Problem nummer fyra:  Deras tvättrutiner är ytterst tveksamma

Snabblösningen:

Om du är fast för natten i din partners lya, är det bästa du kan göra att i stunden, att helt enkelt vända lakanen ut och in och se till att få den renaste, mest bakterie- och mjällbefriade, uppelvelsen som möjligt.

Om det ändå inte hjälper:

Säg det rakt ut, att dessa vanor lämnar mer att önska helt ärligt. ELler föreslå att ni hänger mer hos dig istället, där lakanen är fräscha, tvålen nära och det aldrig saknas toarullar. Vilken dröm.

Problem nummer fem: De diskuterar saker (i sömnen) 

Snabblösningen:

Få! En! Orgasm! Jo på riktig. Utlösandet av hormoner som oxytocin och prolactin hjälper inte bara mot stress (som ofta är grunden till att man pratar i sömnen). Det hjälper också att se till att ni båda är för sömniga för att ens säga godnatt. 

Om det ändå inte hjälper:

Problem nummer sex: Den här vilden sparkar, rycker och tumlar runt.. dig så du inte får en blund

Snabblösningen:

Detta kan låta fel, men det här är egentligen ingen big deal, såvida det bara händer nån gång ibland. Det har troligen mest att göra med att dom är stressade eller lider av sömnbrist. Använd med fördel det där tyngdtäcket för att minska deras rörelser.

Om det ändå inte hjälper:

Dags att ta action. Sluta dricka saker som stör sömnen, och ta gärna en magnesiumtablett en timme före läggdags. Det kan också var dags att träffa den där läkaren och sömnspecialisten.

spot_img

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here