Chanel NO 1

Chanel höjer luftfuktigheten några snäpp ytterligare med två  nya tillägg till den sensoriska  och miljöansvariga NO 1 linjen.

Det är inte varje dag som ett varumärkes ikon blir en  ett hudvårdsgenombrott, men det är precis  vad som har hänt med Chanels NO1m som är Chanels hudvårdskollektion.

Denna holistiska och vetenskapligt inriktad hudvårdsserie är centrerad på  Gabrielle Chanels mycket älskade röda kamelia,  en blomma som länge varit symbolisk för varumärket. Det visar sig att förutom att det är en tålig blomma som  som är fylld av konkret skönhet, har den röda kamelian också en verkliga fördelar för huden.

Efter 10 års forskning, i sam- i samarbete med universitetet i Wien har Chanel nu  att kamelia kan ta itu med de vanligaste sjukdomarna och misstänkta när det gäller åldrande. Berikad med pro-  tokatechuinsyra (ett extrakt med hög halt av antioxidanter).  kamelia har visat sig kunna förebygga och korrigera  synliga porer, rynkor, ojämnheter och andra problem i huden.  rynkor, bristande elasticitet, ojämnheter och matthet. 

N01 lanserades tidigare i år som en välutredd linje. nio hudvårds-, smink- och doftprodukter. Den  välkomnades med en kollektiv high-five tack vare den  att stärka hudbarriären och ge en ny hud.  vitalisera huden. En lyxig flytande kamelia-doserad  och mycket omtyckta läpp- och kindbalsam gav en ny  en glöd som också är bra för huden.  I linje med varumärkets ekologiska fokus är alla  delar av blomman används i denna miljövänliga  hudvårdskollektion. Kameliavatten, till exempel,  används för sina fylliga och uppfriskande egenskaper, medan  röd kameliaolja har utvunnits ur blommans  frön för att hjälpa till att skydda huden mot uttorkning. En extrakt av Pichia-jäst som finns i kamelia-mikrobi…  ota, stärker hudens barriärfunktion, och ökar skyddet mot uttorkning. 

Nu har två nya rekryter lagts till i sortimentet,  och de lovar ännu högre nivåer av återfuktning.  Den första är Red Camellia Revitalizing Essence.  Lotion, en silkeslen gel som förvandlas till en drömlik vätska.  när den kommer i kontakt med huden och som ger en ny lyster till  omedelbar och varaktig återfuktning. Tänk på detta som  törstsläckande första lagret för ansiktet. Utformad för att  att appliceras före serumet och fungerar för att ge huden en förbättrad  ljusstyrka, jämnhet och fyllighet.  Hjälper till att skölja ut stillastående lymfa, avpuffa och lysa upp huden. 

Rekommenderad är den medföljande koreograferade  för att “ge energi åt huden, öka cirkulationen och  cirkulationen och uppmuntra absorptionen av aktiva ämnen”. Processen ser ut som en serie av “mycket försiktiga uppåtriktade  uppåtriktade rörelser, från käken upp till öronen, sedan  från munnen till öronen och slutligen från munnen till öronen.  från sidorna av näsan till öronen. Resultatet är en  skulpterad och strålande finish, med fördelarna av en  stressreducerande massage för att börja och avsluta din dag.” 

Den andra nya produkten i  N 01-sortimentet riktar uppmärksamheten mot  till kroppen. Den vitaliserande  Body Serum-in-Mist är en mjölkaktig  dimma som är doserad med kameliavatten.  och kameliaolja för att ge huden en  lätt slöja av återfuktning och  skydd. För att få fart på saker och ting  och blodflödet i gång, Chanel  har även kopplat denna kroppslansering till  med en unik massageteknik beskrivs den som en vridning med hjälp av index och fingrar och tumme, är utformad för att  som en föregångare till dimman, som  ska appliceras i en nedåtriktad rörelse.  spray över dekolletage, armar och  och ben. 

Prova verkligen detta – det är  som att sväva i ett badkar av  blomblad när du är klar.  “Det känns så uppfriskande och energigivande”.

 “Den är helt alkoholfri, så den är per-  perfekt för känslig hud. Den lämnar inte heller efter sig en  oljiga rester, så du kan spraya fukt över armarna,  och kroppen när du behöver det under hela dagen.”  Exakta standarder har alltid varit kärnan i företaget. 

 Allt som Chanel gör, och förpackningen för den nya  N 01-kollektionen är lika holistiska. Mycket har lagts ner på  för att ge krukorna, burkarna och flaskorna den perfekta handkänslan.  Formgivarna har tagit ytterligare steg för att göra detta  för att göra denna serie fantastiskt ergonomisk – inklusive en tillfredsställande  solidt klick när du öppnar din burk. Allt detta bidrar till att göra  den sensoriska upplevelsen ännu mer härlig när du  du unnar dig varje morgon och kväll. 

För Gabrielle Chanels mycket älskade kamelia är detta  en berättelse som går hela 3600. Det är en berättelse som är lika välformad  som kamelian själv: en blomma som blev en ikon,  och en ikon som blev en strålande hudvård.  ingrediens.

 Och nu har denna blommas kraft verkligen blivit känd.  i våra händer, och ger oss inte bara dekadent återfuktning  från topp till tå, utan också en dos av lyx som är så tillfredsställande  att N 01 de Chanel känns som om Gabrielle själv hade  ville att vi skulle njuta av hennes favoritblomma på detta sätt från och med  från allra första början.