spot_img

Bästa sminkborttagarna – Bäst i test

#1 Bioderma Sensibo H20

Bioderma Sensibo H2O är en sminkborttagare som tar bort alla spår av din makeup. Den rengör huden, tar bort orenheter och lämnar den mjuk och smidig.

Bioderma Sensibo H2O är en vattenbaserad micell lösning som rengör, lugnar och återställer hudens naturliga balans. Den är gjord av 99 % renat vatten med en touch av milda ytaktiva ämnen, vilket betyder att den är skonsam nog att använda på känslig hud.

Formulan har testats dermatologiskt för att vara icke-irriterande, icke-komedogen och hypoallergen; det är också parfymfritt och innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen.

#2 Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Melting Cleanser

Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Melting Cleanser är en ansiktsrengöring designad för att ta bort makeup och rengöra huden.

Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Melting Cleanser innehåller botaniska ingredienser som pionrot extrakt, som hjälper mot rynkor; konjakrot pulver, som hjälper mot akne; extrakt av lavendelolja och gurka fruktjuice för att lugna känslig hud; baobabfrukt fröolja för hydrering; och mer.

Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Melting Cleanser är en skonsam rengöring som inte känns hård mot ditt ansikte men som ändå tar bort alla spår av smink/solkräm/smutsig smuts/vad du kan ha haft på dig hela dagen utan att torka ut ansiktet eller irritera några känsliga områden du kan tänkas ha. har runt ögonen eller munområdet.

#3 Lancôme Bi-Facil Waterproof Eye Makeup Remover

Lancôme Bi-Facil Waterproof Eye Makeup Remover är designad för att ta bort vattenfast makeup. Den är lämplig för alla typer av vattenfast makeup, inklusive mascara. Denna produkt kan också användas på långvarig makeup, som gel eyeliner eller penna eyeliner.

Du behöver inte behöver skölja med vatten efter användning. Detta gör det till en riktigt tidsbesparande rengöring, eftersom du bara kan torka av den med en bomullsrondell istället för att behöva gå igenom hela processen med att tvätta ansiktet först. Det är också praktiskt om du är på språng, eftersom allt du behöver är en produkt när du tar bort sminket!

Du bör notera att den här produkten innehåller alkohol (därav varför vi rekommenderar att du använder bomullsrondeller), så om du har torr hud eller känslig hud bör du undvika denna. Det är bäst för dem som har normal/fet eller torr/fet hy som inte kräver mycket återfuktning.

Formulan är skonsam mot din hud, men tuff mot vattenfast makeup. Den tar bort långvarig makeup, även mascaror som påstår sig vara ”vattenfasta”. Formulan är lämplig för kontaktlinsbärare och den är testad av ögonläkare.

Priset kan bli ganska dyrt om du lever på en stram budget. Om du har en stram budget och letar efter prisvärda alternativ, försök att hitta den här produkten tills den erbjuds till ett lägre pris eller vänta tills den börjar säljas vid speciella högtider.

#4 Clinique Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips

Denna rengöring är en av de bästa sminkborttagare för känsliga ögon. Den tar bort all makeup och solskyddsmedel, inklusive vattenfasta mascaror. Formulan är testad av hudläkare och fri från färgämnen, doft, sulfater, ftalater och alkohol. Den innehåller också sojabönolja för att ge näring åt huden samtidigt som den försiktigt tar bort rester från ögonmakeup, så att området under ögonen inte känns stramt eller torrt efteråt!

Clinique Take the Day Off Sminkborttagare för lock, fransar och läppar är en fantastisk produkt att ha i din sminkväska. Det hjälper dig att ta bort allt ditt smink och solkrämer enkelt och utan irritation. Du kan använda den för att ta bort alla typer av mascara utan att behöva oroa dig för att skada din ömtåliga hud runt ögonen. Formulan är skonsam nog att använda runt känsliga ögon, vilket gör den idealisk för personer som använder kontaktlinser eller glasögon regelbundet.

#5 Lancôme Effacil Gentle Eye Makeup Remover

Lancôme Effacil Gentle Eye Makeup Remover är en skonsam, icke-irriterande och icke-fet ögonmakeupborttagare.

Produkten tar bort ögonmakeup utan att du behöver gnugga eller skrubba. Lancôme Effacil Gentle Eye Makeup Remover är formulerad med en blandning av växtbaserade oljor och extrakt som är lugnande för det känsliga ögonområdet vilket gör att den kan användas på alla hudtyper inklusive känslig hud och den kan även användas på kontaktlinser, vilket gör den till en idealisk sminkborttagare för kontaktlinsbärare.

Vidare är den en produkt som hjälper till att ta bort smink och orenheter utan att irritera ögonen. 

Gör så här:

-Applicera produkten på en bomullsrondell eller på fingertopparna

– Massera försiktigt ögonområdet

– Skölj med vatten

spot_img

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here