spot_img

Bästa Puderborsten – Bäst i test

Bästa Puderborsten 2023 – Bäst i test

1. Estée Lauder Puderborste

Esteé Lauder Ansiktsborstar är en fantastisk investering om du vill förbättra din hy. De har förmågan att få din hud att se slätare, jämnare och strålande ut.

Denna borste är gjord av naturliga borst och har ett långt skaft, vilket gör den lätt att använda. Denna borste är utmärkt för att applicera puder över hela ansiktet, men den kan också användas för mer detaljerad applicering på områden som näsan eller runt ögonen.

Om du vill ha en mjukare look, kommer den här borsten att göra ett utmärkt jobb med att applicera din makeup utan att lämna några hårda linjer eller ränder.l

Fördelen med denna puderborste är att den kan användas till både löst puder och pressat puder, den fäller inga borst, och den lämnar inga ränder i ansiktet när du applicerar makeup vilket jag tror gör för en jämn Avsluta. 

Fördelar:

– Borsten på borstarna är mjuka och skonsamma mot huden.

– De finns i en mängd olika former och storlekar för olika ändamål.

– De kan användas med alla typer av smink, inklusive vätskor eller puder.

– Borsthuvudet är lätta att rengöra genom att ta loss dem från handtaget.

Nackdelar:

– Vissa människor kan upptäcka att de inte ger tillräckligt med täckning för sin hudtyp (d.v.s. fet).

2. Clarins Powder Brush

Clarins Powder Brush är perfekt för att applicera både lösa och kompakta puder. Den har ett mjukt och tätt huvud som är gjorda med naturliga borst. Denna borste kan användas för att applicera antingen puder eller bronzer på ditt ansikte för önskad finish.

Den har en unik form, som är gjord av naturliga borst och kan användas för att applicera produkter på olika sätt. Clarin’s Powder Brush är en utmärkt makeup borste med en naturlig finish. Den har ett bra pris och gör det enkelt att applicera puder produkter på huden.

3. Real Techniques Puderborste

Real Techniques Powder Brush är ett måste du ha. Det är en av de mest populära borstarna från Real Techniques och det är en av de mest prisvärda borstarna på marknaden.

Denna borste fungerar bra för att applicera och blanda puder för att sätta din makeup. Den kan också användas för bronzer, highlighter eller rouge. Borsten är mjuka och de faller inte ut när du använder den. Borsten är mjuka och tätt packade för att ge dig en jämn applicering av produkten. Borsten är också skurna för att hjälpa dig att enkelt sopa pudret på huden.

Real Techniques Powder Brush är en stapelvara i många makeup entusiasters kollektioner. Det är en prisvärd, högkvalitativ borste som kan hjälpa dig att sätta din makeup eller bli av med överflödigt puder. Borsten är supermjuk och tät, vilket gör den perfekt för att applicera puder i ansiktet. Borsten har också ett bekvämt handtag som gör den lätt att hålla och använda. Denna borste hjälper också till att hålla din makeup fräsch hela dagen.

4. The Body Shop Domed Powder Brush

Body Shop Domed Powder Brush är en bra borste för att sätta din makeup och för att pudra ditt ansikte. Denna borste är gjord av syntetiskt hår av högsta kvalitet som har designats för att vara mjukt mot huden och för att plocka upp den perfekta mängden puder med varje drag för en jämn finish som håller hela dagen.

Den har en kupolform som gör att du enkelt kan applicera produkten över hela ansiktet. Den kupolformade formen säkerställer också att du inte slösar bort något puder eller produkt på dina kläder eller någon annanstans än i ansiktet!

Fördelar:

– Syntetiska borst är mjuka och skonsamma mot huden

– Den kupolformade formen är perfekt för att pudra ansiktet, speciellt runt näsan och ögonen, samt under ögonen

– Priset är mycket överkomligt 

Nackdelar:

– Borsten är inte tillräckligt tät för att applicera flytande foundation eller krämrouge

NARS Precision Powder Brush

NARS Precision Powder Brush skapades av François Nars och har naturliga hårstrån som är tätt packade tillsammans. Detta hjälper till att skapa en airbrushed finish på huden när du applicerar puder. NARS Precision Powder Brush är den perfekta borsten för att applicera setting powder för att sätta grunden. Det är också bra för att applicera en highlighter eller rouge.

Denna sminkborste är designad för att applicera puder på ett exakt sätt. Den har ett litet huvud och är designad för att användas med fingertopparna. Borsten fungerar bra med puder produkter och kan användas på ansikte, nacke eller axlar.

Denna borste har ett tätt packat huvud som är perfekt för att plocka upp produkten och fördela den jämnt i ansiktet. Borsten är mjuka och lyxiga och det är lätt att sminka sig med denna borste.

Fördelar:

– De mjuka borsten kommer inte att repa huden

– Borsten kan användas med flera puder, inklusive mineralpuder, löst och pressat puder

– Den är lätt att rengöra och underhålla

Köpguide

Pulverborstar är en stapelvara i alla sminksatser. De används för att applicera löst puder i ansiktet, och kan även användas för att sätta flytande foundation.

Den är vanligtvis gjord av naturliga fibrer, såsom ekorre, get eller hästhår.

spot_img

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here